Over Reuzepas In de kijker Ouders Kalender Nieuwsbrief Contact
 
 

Reuzepas
Heerestraat 140
2360 Oud-Turnhout
tel : 014 41 00 24
fax : 014 43 53 94
school@reuzepas.be
Onze laatste nieuwsbrief
Beste ouder(s)

TIJD VOOR EEN PAUZE ____________________
Een stevig tweede trimester zit erop! Alle kinderen, van groot tot klein, hebben vaak het beste van zichzelf gegeven. Tijdens de ouder-contacten van de lagere school merkten we dat ouders erg geďnteresseerd zijn in het schoolleven van hun kind. Als we het enthousiasme van kinderen, de betrokkenheid van ouders en de inzet van collega’s samenvoegen, dan voelen we Reuzepas draaien. Dat doet goed!

Ook de kleuters kunnen intens aan het werk zijn. Vandaag brengen ze een paaskunstwerkje mee naar huis. En met uw pluim voor hun werk, krijgen ze vast vleugels!


SAMEN STERK __________________________
Ook de ouderraad heeft niet stilgezeten de afgelopen periode: met de organisatie van de Antoniusommegang, de eerste ontbijtboxenactie, een textielinzameling en het helpen op de Antoniusviering, hadden ze een aardig gevulde agenda. Daarnaast vergaderden ze regelmatig waarbij praktische, maar ook inhoudelijke agendapunten aan bod komen. Boeiende materie!


HET EINDE IN ZICHT ______________________
De schoolloopbaan van de zesdeklassers loopt op zijn laatste Reuzepas-benen. In het kader van de studiekeuze waren de afgelopen week een aantal oud-leerlingen op bezoek. Zij ondergingen een salvo aan vragen van onze zesdeklassers. Boeiend voor leerlingen én leerkrachten!


TEXTIEL _______________________________
Vandaag en morgen, maar ook op vrijdag 26 en zaterdagvoormiddag 27 april, organiseren we onze textielinzamelactie. De opbrengst ervan gaat naar de inrichting van de speelplaats. In de paasvakantie plaatsen we een nieuw afdak aan de toiletten. In tegenstelling tot wat we vorige week melden, vinden alle werken in de vakantie plaats. We danken al degenen die hun laarzen maandag op school aan hadden: ze hebben de instructies prima opgevolgd, maar hadden allicht niet gelezen dat het 1 april was!


VAKANTIE _____________________________
Tijdens de vakantie krijgt Reuzepas een lenteschoonmaak. Binnen- en buitenkant zullen weer schitteren. Alvast goed voor een stralende start op dinsdag 23 april … want de paasvakantie duurt dit jaar een dagje langer! Graag tot dan!

Een deugddoende vakantie gewenst,
namens het Reuzepasteam
meester Bert

Agenda
Za 6/4 - textielinzameling – 10 tot 12 u.
Zo 21/4 - paasgezinsviering in de kerk van Sint-Bavo om 10.15 u. met aansluitend paaseieren rapen
Ma 22/4 - paasmaandag – vrije dag
Di 23/4 - kriebelteam
Di 23/4 - MOOOV-film voor 2e en 3e lj.
Wo 24/4 - kriebelteam
Wo 24/4 - MOOOV-film voor 4e lj.
Do 25/4 - MOOOV-film voor 5e en 6e lj.
Vr 26/4 - textielinzameling
Za 27/4 - textielinzameling – 10 tot 12 u.

Bijlage: info speelpleinwerking zomervakantie 2019