Over Reuzepas In de kijker Ouders Kalender Nieuwsbrief Contact
 
 

Reuzepas
Heerestraat 140
2360 Oud-Turnhout
tel : 014 41 00 24
fax : 014 43 53 94
school@reuzepas.be
Onze laatste nieuwsbrief
Beste ouder(s)

DE LAATSTE LOODJES ____________________
Op de speelplaats hebben we een kerstboom gezet. Aan de fietsenstalling verscheen een prachtige kerststal. We raden u aan om zeker eens een kijkje te gaan nemen. In elke klas heerst er een gezellige sfeer, nieuwjaarsbrieven worden ijverig ingeoefend. Kortom, het eerste trimester loopt op z’n einde. Vrijdag komen we met de kinderen samen om deze eerste periode te besluiten met een viering. We vertellen het kerstverhaal: een verhaal van hoopvol waken en wachten!


KERSTDRINK ___________________________
Volgende vrijdag om half 4 organiseren we een kleine kerstdrink op de speelplaats van de school. U bent van harte uitgenodigd om samen de kerstvakantie in te zetten.


ANTONIUSTOCHT: INSCHRIJVEN! ___________
U kunt er niet naast kijken: aan de schoolpoort hangen enkele grappige varkens. Daarmee roept de ouderraad op om zeker in te schrijven als deelnemer of als helpende hand voor de Antoniustocht van vrijdag 18 januari! Een traditie die startte in 1976 en die we nog lange tijd willen verderzetten. Daar zijn natuurlijk kinderen en ouders voor nodig! Er kwamen al heel wat inschrijvingen binnen, maar we hebben nog veel meer zangertjes en begeleidende ouders nodig. Niet vergeten: tegen volgende week vrijdag! U kunt ook online inschrijven als deelnemer of als helpende hand.


VERLOREN? GEVONDEN! __________________
In de Passer verzamelden we alle gevonden voorwerpen. Dat zijn er al heel wat na een trimester. Als u iets mist, neemt u daar best eens een kijkje.


KRIEBELEN MAAR! _______________________
Na de kerstvakantie worden alle kinderen opnieuw gecontroleerd door ons kriebelteam. De afgelopen weken waren er meerdere meldingen van deze vervelende beestjes. Uw kind kreeg een brief mee als dat in zijn of haar klas was. We zoeken nog (groot)ouders of andere vrijwilligers die na elke vakantie alle kinderen mee controleren op luizen. Met hoe meer we zijn, des te kleiner de inspanning voor elkeen. Je kan je naam opgeven bij meester Bert of via school@reuzepas.be.


SAMEN VIEREN OP KERSTAVOND ___________
Op woensdag 19 december van 18.30 u. tot 19.30 u. oefenen we met de kinderen de kerstliederen voor de kerstgezinsviering. Die vindt plaats op 24 december om 19 u. in Sint-Bavo. Wie naar deze repetitie wilt komen mailt manon.overbeeke@skynet.be. Ze gaat eveneens door in de kerk van Sint-Bavo. Het zou fijn zijn een weer een kinderkoortje te kunnen samenstellen. Wie elke viering komt of slechts éénmalig: iedereen welkom!


OUDERCONTACTEN KLEUTERS ______________
Aan alle kleuters (behalve van de instapklas) bezorgen we een inschrijvingsformulier voor de oudercontacten in januari. Bezorg je het ons terug voor de vakantie? Intekenen kan ook online.

Een aangenaam weekend gewenst
Namens het Reuzepasteam
Meester Toon en meester Bert


Agenda
Ma 17/12 - zwemmen 2e & 4e lj.
Woe 19/12 - onthaal instappers – 10.45 u.
Vr 21/12 - kerstborrel – 15.35 u.
Ma 24/12 - gezinsviering – 19 u. – St. Bavo