Over Reuzepas In de kijker Ouders Kalender Nieuwsbrief Contact
 
 

Reuzepas
Heerestraat 140
2360 Oud-Turnhout
tel : 014 41 00 24
fax : 014 43 53 94
school@reuzepas.be
Onze laatste nieuwsbrief
Beste ouder(s)

Vandaag bezorgen we u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In alle drukte van de volgende dagen vrezen we dat deze belangrijke info misschien verloren geraakt.


Bij het doorschuifmoment van vandaag maakten de kinderen van de lagere school kennis met hun nieuwe leerkracht. Voor velen was dat een spannend moment! Ook de kleuters kregen de klasindelingen mee. We zetten even op een rijtje hoe we schooljaar 2017-2018 organiseren:

Kleuterschool
K1 - juf An - instapklas
K3 - juf Chris / juf Linda - 3-jarige kleuters
K4 - juf Laure - 3-jarige kleuters
K5 - juf Carolien - 4-jarige kleuters
K6 - juf Els - 4-jarige kleuters
K7 - juf Leen - 5-jarige kleuters
K8 - juf Debbie - 5-jarige kleuters

Lagere school
1A - juf Katrien
1B - juf Gerd
2A - juf Tinne
2B - juf Luella
3A - juf Jasmien
3B - juf Sofie
4A - juf Bente
4B - ms Stephane
5A - ms Hans
5B - juf Kim
6A - ms Michiel
6B - ms Kristof

Juf Katrien (K2) start haar instapklas pas op wanneer we meer peuters hebben. Zij zal voorlopig een zorgopdracht opnemen in de kleuterschool, net als juf Rit.

In de lagere school is meester Stephane een nieuw gezicht. Meester Roger en meester Joeri versterken het team van ambulante leerkrachten. Samen met juf Lief, juf Tania en juf Myriam ondersteunen ze de niveau- en zorgwerking. Juf Marjolein wuiven we uit en willen we erg danken voor haar prima inzet voor Reuzepas!

We nemen ook afscheid van ms. Walter. Met alle kinderen en leerkrachten zetten we hem in de bloemetjes. Meester Walter gaat op pensioen na een carrière van 37 jaar op Reuzepas. We zullen hem erg hard missen! Meester Walter, bedankt voor al die jaren dat kinderen, ouders en collega’s op je konden rekenen!


Het schooljaar zit er bijna op. 450 trotse jongens en meisjes lopen vrijdag met een blije kreet de schoolpoort uit en duiken de grote vakantie in. Na veel spelen, ontdekken en ervaren, na hard werken, leren en studeren, is die vakantie wel verdiend!


Vrijdag bezorgen we u de afrekening van de onkosten van mei en juni. Vergeet geen kijkje te nemen in de boekentas of uw mailbox. Voor gedomicilieerde rekeningen wordt de opdracht op 14 juli aan de bank aangeboden.


Vrijdag of vandaag kreeg u alle data en uren van de infoavonden van september op papier. U vindt het document ook online. Voor de toekomstige eersteklassers, alle kleuters en alle nieuwe leerlingen houden we een onthaalmoment op woensdagavond 30 augustus. Daarvoor ging ook een uitnodiging mee naar huis.


De kinderen van de lagere school krijgen vrijdag hun rapport. Dat rapport is uiteraard een proficiat waard. Achter de woorden en getallen die er geschreven staan, schuilt vaak een stevige werkkracht, een knappe inzet en een flinke portie doorzettingsvermogen. Daarbij mogen we de juffen en meesters die elke dag klaarstonden om degelijk onderwijs te bieden zeker niet vergeten. Langs deze weg willen we hen ‘dank je wel’ zeggen voor hun inzet tijdens het voorbije schooljaar!


En u, beste ouders, willen we danken voor het vertrouwen dat u stelde in onze school. We willen uw vertrouwen waard blijven door kwalitatief sterk onderwijs te leveren. Samen met u en uw kinderen maken we graag ‘Reuzepas’!


We wensen u een deugddoende vakantie toe en zien iedereen graag terug op vrijdag 1 september!

Namens het team, meester Bert