Over Reuzepas In de kijker Ouders Kalender Nieuwsbrief Contact
 
 

Reuzepas
Heerestraat 140
2360 Oud-Turnhout
tel : 014 41 00 24
fax : 014 43 53 94
school@reuzepas.be
Onze laatste nieuwsbrief
Beste ouder(s)

Vandaag bezorgen we u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij het doorschuifmoment van maandag maakten de kinderen van de lagere school kennis met hun nieuwe leerkracht. Voor velen was dat een spannend moment! Ook de kleuters kregen de klasindelingen mee. We zetten even op een rijtje hoe we schooljaar 2018-2019 organiseren:

Kleuterschool
K1 - juf An - instapklas
K3 - juf Chris / juf Linda - 3-jarige kleuters
K4 - juf Laure - 3-jarige kleuters
K5 - juf Carolien - 4-jarige kleuters
K6 - juf Els - 4-jarige kleuters
K7 - juf Leen - 5-jarige kleuters
K8 - juf Debbie - 5-jarige kleuters

Juf Katrien (K2) start haar instapklas pas op wanneer we meer peuters hebben. Juf Rit neemt opnieuw een zorgopdracht op in de kleuterschool.

Lagere school
1A - juf Katrien / 1B - juf Gerd
2A - juf Tinne / 2B - juf Luella
3A - juf Jasmien / 3B - juf Sofie
4A - juf Bente / 4B - ms Stephane
5A - ms Hans / 5B - juf Kim
6A - ms Michiel / 6B - ms Kristof

In de lagere school zijn juf Lief, juf Tania, juf Myriam, juf Katrien, meester Roger en meester Joeri het team van ambulante leerkrachten. Zij ondersteunen de niveau-, crea en zorgwerking.

Juf Eline, Juf Evelyne en juf Elien wuiven we uit en willen hen erg danken voor hun prima inzet voor Reuzepas!


We nemen ook afscheid van Ronny, onze klusjesman. Met alle kinderen en leerkrachten zetten we hem in de bloemetjes. Ronny gaat op pensioen na een carrière van 15 jaar op Reuzepas. We zullen hem erg hard missen! Ronny, bedankt voor al die jaren dat kinderen, ouders en collega’s op je konden rekenen!

Het schooljaar zit er op. 443 trotse jongens en meisjes lopen vandaag met een blije kreet de schoolpoort uit en duiken de grote vakantie in. Na veel spelen, ontdekken en ervaren, na hard werken, leren en studeren, is die vakantie wel verdiend!


We bezorgen u vandaag ook de afrekening van de onkosten van mei en juni. Vergeet geen kijkje te nemen in de boekentas of uw mailbox. Voor gedomicilieerde rekeningen wordt de opdracht op 13 juli aan de bank aangeboden.


Maandag kreeg u alle data en uren van de infoavonden van september. Voor de toekomstige eersteklassers, alle kleuters en nieuwe leerlingen houden we een onthaalmoment op donderdagavond 30 augustus. Daarvoor ging een uitnodiging mee naar huis.


De kinderen van de lagere school kregen hun rapport. Dat rapport is uiteraard een proficiat waard. Achter de woorden en getallen die er geschreven staan, schuilt vaak een stevige werkkracht, een knappe inzet en een flinke portie doorzettingsvermogen. Daarbij mogen we de juffen en meesters die elke dag klaarstonden om degelijk onderwijs te bieden zeker niet vergeten. Langs deze weg willen we hen ‘dank je wel’ zeggen voor hun inzet tijdens het voorbije schooljaar!

En u, beste ouders, willen we danken voor het vertrouwen dat u stelde in onze school. We willen uw vertrouwen waard blijven door kwalitatief sterk onderwijs te leveren. Samen met u en uw kinderen maken we graag ‘Reuzepas’!

We wensen u een deugddoende vakantie toe en zien iedereen graag terug op maandag 3 september!

Namens het team, meester Bert